vymaze sa Telesná výchova
Vytlačiť
Administrator

V pondelok 6.2. sme sa pred školou rozlúčili s rodičmi, nasadli sme do autobusov a vyrazili sme do Drienice. Po príchode sme sa ubytovali, urobili niekoľko selfie, prichystali lyže a vybrali sme sa na svah. Mnohí z nás už mali lyže prirastené k nohám, no niektorí  sa s nimi len zoznamovali. Podľa schopností sme sa rozdelili do skupín.

My začiatočníci sme to mali jasné.  Najprv sme sa „ponaťahovali“, vypočuli si teóriu a potom prišla prax. Zo začiatku to boli väčšinou pády,... no keď sme pochopili podstatu, začali sme si to užívať. Zo dňa na deň sme sa zdokonaľovali.

Po poobedňajšom výcviku sme sa venovali aj svojmu duchu. O. Samuel nám slúžil  sv. omšu,  po nej sme sa navečerali a stretli sme sa na večernom programe, kde sme zhodnotili celý deň. Potom nastalo naše vytúžené voľno, ktoré sme si všetci užili po svojom. Niektorí volali domov, iní hrali karty v izbách alebo dole na sedačke chytali wifi. O 22.00 sa celý deň uzavrel a my sme sa ponorili do ríše snov.

Okrem lyžovania sme si mohli oddýchnuť a vyšantiť sa na plavárni alebo sa kochať krásnym výhľadom z Lysej.

V stredu nás príjemne prekvapila návšteva p. riaditeľky, o. Rafaela a p. Trenklerovej, ktorí nám priniesli sladkú drobnosť.

Namáhavý týždeň sa pomaly chýlil ku koncu. Od našich inštruktorov sme dostali vo štvrtok krásny darček – večierku do 23. 30. Zdieľali sme zmiešané pocity. Na jednej strane nám bolo ľúto, že sa končí skvelý týždeň, no na druhej strane nás hnala vpred chuť mamkinho obeda.

Zažili sme krásny týždeň a za to patrí  vďaka našim učiteľom.                                         

Juliana Berezňaninová,  1.B