vymaze sa Informatika, Ekonomika
Vytlačiť
Ladislav Ružička

V piatok 10. 9. 2021 sme sa zúčastnili grandfinále súťaže Prezentiáda 2021 v Brne. Z našej školy išli 2 tímy. Prvý tím v zložení Sára Lakatošová, Mária Repková a Miriam Rybárová z 2.A a druhý tím z 2.B v zložení Dominika Babičová, Sandra Gočíková a Katka Jiříčková, ktorá sa zúčastnila súťaže online. Grandfinále sa konalo na Masarykovej univerzite v Brne.

Do Brna sme vyrážali už vo štvrtok ráno. Po ôsmich hodinách cesty vlakom sme dorazili do cieľa. Na druhý deň začala súťaž. V dopoludňajšej časti sme boli ako tímy rozdelení do troch skupín, kde sme prezentovali našu, vopred pripravenú, prezentáciu. Obidva naše tímy získali druhé miesta v rôznych skupinách, a tak sme postúpili do popoludňajšej časti. Tam nás čakalo prekvapenie. Bola to súťaž v argumentovaní. V nej sa naše tímy umiestnili na 9. a 8. mieste.
Sme veľmi vďačné za príležitosť zúčastniť sa súťaže. Vrátili sme sa obohatené o nové zážitky a skúsenosti v oblasti spolupráce, tvorivosti i vo vystupovaní pred publikom. A zlepšili sa i naše počítačové zručnosti.

Miriam Rybárova 2.A

prezentiada2021 3

prezentiada2021 1

prezentiada2021 4

prezentiada2021 2