News-ky
Vytlačiť
Administrator

Tak ako každý rok, aj tento piatok, 12. mája, sa konala rozlúčka so štvrtákmi pred odchodom na akademický týždeň. Pankrác nás trochu popreháňal, a tak sme sa všetci po tretej hodine zhromaždili pred telocvičňou a čakali sme, čo sa bude diať...
Tohtoročný program oficiálnej rozlúčky mal na starosti kolektív 3.C triedy a pravdupovediac, nikto im to nezávidel, preto sme všetci zvedavo čakali, ako si s tým poradia. O 11:00 sa program začal príhovorom Karin Kyjovskej a potom sme sa všetci už len smiali. Učitelia, žiaci a aj maturanti. Céčkari nás zábavnou formou previedli štyrmi rokmi na GTAčku.
Neskôr smiech vystriedali vážne tváre. Príhovorom Patrície Migovej sa začalo samotné lúčenie. Jej slová dojali mnohých a mnohým sa dotkli duše. Potom sa štvrtákom prihovorila sestra Adriana, riaditeľka školy, každému osobne. Tí boli obdarovaní nielen milým slovom, ale aj malým batôžkom s logom GTA. Aktívnejší boli tiež ocenení peknou knihou.
Po oficiálnej časti sme sa presunuli do kostola, kde program pokračoval sv. omšou, na ktorej nesmeli chýbať tablá našich maturantov. V kázni brat Rafael poukázal na cestu, ktorou sa uberá každý človek, že má vždy viesť k Bohu, lebo uňho máme už pripravené miesta.


Štvrtákom prajeme úspešnú maturitu a veľa úspechov aj v ďalšom živote, aby nikdy nestrácali úsmev z pier, ale naopak, aby ho stále mali dosť na rozdávanie.

Andrea Geregová, 3.D

FOTO: GTA