LeTomáš
Vytlačiť
Administrator

Všetci sme nadšene očakávali prázdniny a dni do ich začiatku sme nedočkavo odpočítavali. No keď sa už konečne začali, našlo sa predsa 38 chlapcov i dievčat vo veku 8 až 12 rokov, ktorí neváhali a zúčastnili sa nášho týždenného prímestského tábora LeTomáša už so štvorročnou tradíciou.

Pod vedením mnohých učiteľov a animátorov sme sa počas tohto týždňa mnohému priučili. Naučili sme sa hospodáriť s peniazmi a otestovali i svoje schopnosti z biológie. Po krátkom testíku sme pozorovali pomocou mikroskopu rôzne preparáty a detailnejšie si pozreli svoje vlastné otlačky prstov. Okrem toho sme si sami napiekli muffiny, spravili chutné chlebíčky a taktiež pomocou ovocia stvorili zvieratká od výmyslu sveta. Samozrejme sme si to všetko aj sami zjedli! Tak isto sme sa zahrali i na umelčekov, vyskúšali si prácu s hrnčiarskym kruhom, spravili si i vlastnú potlač na tričká a tašky a naučili sa, ako šiť. Okrem toho sme v telocvični celý týždeň športovali a vyskúšali sme si základy všakovakých športov, napríklad prehadzovanej, floorbalu či vybíjanej.

               V utorok sme sa všetci presunuli na Aničku. Oboznámili sme sa so základmi prvej pomoci, zažili sme dobrodružnú jazdu na kanoe a taktiež zažili príjemný čas so psíkmi. Vo štvrtok sme sa zase zúčastnili celodenného výletu, počas ktorého sme navštívili Gombaseckú jaskyňu a Zádielsku tiesňavu, krásne miesta Slovenska, ktoré sa naozaj oplatí vidieť.

Počas tohto týždňa sme všetci spoznali nových ľudí, vytvorili nové kamarátstva, naučili sa nové veci a zažili krásny, požehnaný čas. Už teraz sa nevieme dočkať ďalšieho LeTomáša! Príďte tiež!

                                                                                                                      Kristína Kubovčíková, 1.C