Študentské spoločnosti
Vytlačiť
Administrator

„HERO“ – slovo dobre známe všetkým ľuďom znamená hrdina. Človek, ktorý sa na scéne vynorí práve vtedy, keď sa objavia prekážky či problémy. Aj celá naša firma sa chce stať práve takýmto hrdinom, ktorý bude ochotne pomáhať všetkým naokolo a pritom sa v simulovanej študentskej firme naučí podnikať. Cieľom našej firmy je podnikať sociálne, svojím produktom priniesť našej spoločnosti nové možnosti a aspoň trochu zmeniť svet k lepšiemu.

Síce sme v úvode školského roka mali ambície sprevádzkovať školský bufet, pripraviť slávnostný ples pri príležitosti 30. výročia založenia GTA či život žiakov na našej škole spríjemniť futbalovou ligou, no pandemická situácia nám to nedovolila. Preto sme presunuli naše aktivity do online priestoru, kde sa uskutočnilo aj naše ustanovujúce valné zhromaždenie.

Počas zatvorenia škôl mali študenti z našej i z iných škôl možnosť zúčastniť sa online turnajov. V marci sme uviedli do predaja mikinu s logom GTA, ktorá sa ešte stále dá kúpiť. Pracujeme aj na vytvorení produktu, ktorý nám všetkým má pomôcť zmierniť ekologické dopady nášho správania, ale aj uľahčiť varenie v kuchyni.

Cieľom našej firmy je uspokojiť potreby študentov a učiteľov našej školy a získať skúsenosti s podnikaním, aby sme boli pripravení do reálneho života. Náš 19-členný tím je odhodlaný pracovať na všetkých našich aktivitách, je pripravený preskočiť všetky prekážky spoločne a s odvahou ísť od nuly až k hrdinovi.

Všetky novinky a informácie nezabudnite sledovať na našom facebooku (@sf.hero.gta) a instagrame (@sf_hero_gta).

valneHERO