Študentské spoločnosti
Vytlačiť
db

Študentská firma IUV€N je už dobre známou firmou na našej škole. Skladá sa z mladých, nádejných ľudí, ktorí pracujú na svojej kariére už počas štúdia na strednej škole. Našimi zákazníkmi sú nielen študenti nášho gymnázia, ale taktiež jeho zamestnanci.

Našou hlavnou aktivitou je prevádzka školského bufetu. Spočiatku náš bufet fungoval kvôli pandemickým opatreniam na báze roznášok do jednotlivých tried. Teraz už fungujeme tak, ako ste boli na to zvyknutí po minulé roky. V bufete pre vás ponúkame občerstvenie rôzneho druhu. Počas zimy sme si pre vás pripravili aj počítačový turnaj. A teraz pre vás pripravujeme aj športový turnaj, do ktorého sa budete môcť o chvíľu začať prihlasovať. Našim ďalším cieľom je niečo, na čo sme sa veľmi tešili. A tým je Hviezdny ples, ktorý tu už dlhšie nebol kvôli pandémií.

Hlavným cieľom našej firmy je uspokojiť zákazníkov a získať skúsenosti s podnikaním. O tom, že sa učíme podnikať nielen kvôli zisku, ale aj spoločensky zodpovedne, ako nás to učí naša úžasná pani učiteľka Kvetoslava Danková,  svedčí aj výborné 2. miesto našej firmy na Veľtrhu podnikateľských talentov v kategórií „Spoločensky zodpovedná firma“.

Všetky informácie o plese a športových turnajoch nezabudnite sledovať na našom facebooku (@Iuven) a na instagrame (@iuven_sk).

iuven web